POMPE SUBMERSIBILE Pompa submersibila DAB(TESLA) MICRA 50M - ITALIA Pompa submersibila DAB(TESLA) MICRA 50M - ITALIA
Pompa submersibila DAB(TESLA) MICRA 50M - ITALIA
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  POMPE SUBMERSIBILE /  Pompa submersibila DAB(TESLA) MICRA 50M - ITALIA
POMPE SUBMERSIBILE POMPE SUBMERSIBILE POMPE APE MURDARE POMPE APE MURDARE POMPE RECIRCULARE POMPE RECIRCULARE HIDROFOARE IEFTINE / POMPE HIDROFOARE IEFTINE / POMPE CENTRALE TERMICE CENTRALE TERMICE CALORIFERE - RADIATOARE CALORIFERE - RADIATOARE UPS CENTRALE TERMICE UPS CENTRALE TERMICE BOILERE/ VASE DE EXPANSIUNE BOILERE/ VASE DE EXPANSIUNE ARMATURI INSTALATII SANITARE ARMATURI INSTALATII SANITARE CENTRALE COMBUSTIBIL SOLID CENTRALE COMBUSTIBIL SOLID AER CONDITIONAT AER CONDITIONAT TEAVA PPR TEAVA PPR TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU INSTANT GAZ INSTANT GAZ PANOURI SOLARE PANOURI SOLARE SISTEME DE CANALIZARE SISTEME DE CANALIZARE SISTEME INCALZIRE IN PARDOSEALA SISTEME INCALZIRE IN PARDOSEALA LICHIDARI DE STOC LICHIDARI DE STOC HIDROFOARE & POMPE PREMIUM HIDROFOARE & POMPE PREMIUM

Pompa submersibila DAB(TESLA) MICRA 50M - ITALIA

Pret: 3.49000 lei cu TVA / Buc
Comanda Indisponibila. Suna pentru detalii
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

Tel. 0727 392 395 / 0722 145 816

comenzi@brico-instal.ro
Producator:   DAB
Cod produs:   PSD 50M

Pompa submersibila DAB MICRA 50M - ITALIA

Descriere produs

Pompa submersibila DAB MICRA 50M - ITALIA

Tensiune nominala - 220V

Cablu - 15 ml

Panou de control - DAB BOOSTER

Tip protectie - IP 68

Temperatura lichidului din pompa - 0-35 grd

Garantie - 2 ani

Linie centrifugala pentru 3 "sonde consta motoare serie cu manta 3GF cuplat pompe multietajate; corp livrare și suport auto în aramă, linie exterioară, ax pompa și corp din oțel, difuzoarele și rotoare polimer; Construcția specială a tipului de motor stratificat pentru fiabilitate maximă operațională în condițiile cele mai severe; Motor Tesla încapsulat într-o baie de apă garantează siguranța absolută a "inquinabilità non", si este intotdeauna reparat. Motor echipat cu protecție termică cu resetare automată. Răcirea  pompei este garantată de lichidul pompat. Pompe concepute pentru pomparea apei curate, non agresiv, fără particule solide sau fibre.

Alte produse din categorie
Articole recomandate
Pompele submersibile sunt acele pompe care alimenteaza cu apa potabila gospodariile dar pot servi si la furnizarea apei instalatiilor de irigare.   Pompe submersibile se folosesc in special in zonele rurale unde nu exista apa curenta, dar si in zonele rezidentiale din jurul marilor orase. Pompa submersibila poate fi in multe cazuri o alternativa a hidroforului.   De obicei pompa submersibila se compune dint-o carcasa realizata dintr-un material necoroziv, un presostat, un rotor, o pereche de carbuni si un motor electric de 220 V. Motorul pompei submersibile este inchis ermetic in interiorul acesteia nepermitand comunicarea cu mediul in care aceasta activeaza.   Datorita functionarii in submersie a pompei evitarea coroziunii carcasei poate fi cel mai important aspect al sau. Acest lucru se face posibil datorita materialelor rezistente la actiunea apei din care sunt fabricate de regula aceste pompe.    Utilitatea pompelor casnice in gospodarii este un fapt deja demonstrat.   Avem la dispozitie doua tipuri de pompe submersibile: pompe submersibile pentru ape murdare cat si pompe submersibile pentru furnizarea apei casnice.    Daca ne referim strict la cele pentru aplicatii casnice pornirea usoara sau protectia impotriva suprasarcinii constitue beneficii importante aduse consumatorului de acestea.   De asemenea tot in sfera avantajelor pot fi incluse capacitatea de mentinere a presiunii la un nivel ridicat, optim a impinge apa in gospodarie/spre consumator. Un aspect deloc neglijabil este acela ca motorul actionat electric al pompei submersibile poate fi conectat la un generator, acolo unde nu exista inca o retea electrica.