POMPE SUBMERSIBILE Pompa submersibila multietajata IBO 3"SDm24 Pompa submersibila multietajata IBO 3"SDm24
Pompa submersibila multietajata IBO 3"SDm24
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  POMPE SUBMERSIBILE Pompa submersibila multietajata IBO 3"SDm24
POMPE SUBMERSIBILE POMPE SUBMERSIBILE POMPE APE MURDARE POMPE APE MURDARE POMPE RECIRCULARE POMPE RECIRCULARE HIDROFOARE IEFTINE / POMPE HIDROFOARE IEFTINE / POMPE CENTRALE TERMICE CENTRALE TERMICE CALORIFERE - RADIATOARE CALORIFERE - RADIATOARE UPS CENTRALE TERMICE UPS CENTRALE TERMICE BOILERE/ VASE DE EXPANSIUNE BOILERE/ VASE DE EXPANSIUNE ARMATURI INSTALATII SANITARE ARMATURI INSTALATII SANITARE CENTRALE COMBUSTIBIL SOLID CENTRALE COMBUSTIBIL SOLID AER CONDITIONAT AER CONDITIONAT TEAVA PPR TEAVA PPR TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU INSTANT GAZ INSTANT GAZ PANOURI SOLARE PANOURI SOLARE SISTEME DE CANALIZARE SISTEME DE CANALIZARE SISTEME INCALZIRE IN PARDOSEALA SISTEME INCALZIRE IN PARDOSEALA LICHIDARI DE STOC LICHIDARI DE STOC HIDROFOARE & POMPE PREMIUM HIDROFOARE & POMPE PREMIUM

Pompa submersibila multietajata IBO 3"SDm24

Pret: 96000 lei cu TVA / Buc
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

Tel. 0727 392 395 / 0722 145 816

comenzi@brico-instal.ro
Producator:   IBO PUMPS
Cod produs:   3

Pompa submersibila 3"SDm24

Descriere produs

Pompa submersibila 3"SDm24

 Pompe centrifugale cu mai multe trepte. Pompele SMDm aparÈ›in foarte puÈ›inelor pompe disponibile pe piață, construcÈ›ii rezistente la nisipul conÈ›inut în apă. Efectul antiderapant a fost obÈ›inut prin utilizarea rotoarelor "plutitoare" È™i a materialelor rezistente la uzură. Max. diametrul pompei 3SDm este de 74 mm. Aceste pompe, unice în sectorul său, sunt echipate cu un condensator încorporat în motor, datorită căruia instalarea electrică necesită doar un cablu cu trei conductoare. Pompele sunt concepute pentru case de o singură familie È™i ferme agricole mici. Putere de alimentare 230V ~ / 50Hz.

Pompele submersibile reprezintă o inovație tehnică remarcabilă în domeniul pomparii apei, fiind proiectate pentru a opera sub suprafața apei, în diferite medii, cum ar fi puțuri, fântâni arteziene, bazine, lacuri sau râuri. Aceste dispozitive ingenioase permit ridicarea și transferul apei în mod eficient, fără a necesita prea mult spațiu sau a compromite estetica mediului înconjurător.

Caracteristica distinctivă a pompei submersibile constă în faptul că sunt complet etanșe și pot funcționa într-o gamă variată de adâncimi, în funcție de model. Ele sunt alcătuite dintr-un motor electric care acționează un sistem de rotoare sau turbine, care, la rândul său, generează presiune și evacuează apa. Un cablu lung și rezistent le conectează la o sursă de curent electric de la suprafață.

Aceste pompe sunt fabricate într-o varietate de dimensiuni și capacități, pentru a se potrivi nevoilor specifice ale utilizatorilor. Sunt disponibile în diferite tipuri și materiale, astfel încât să poată face față diferitelor aplicații și condiții de lucru, inclusiv în apă sărată sau cu particule solide.

Un alt avantaj al pompei submersibile este că funcționează silențios, evitând zgomotul deranjant, și necesită întreținere redusă în comparație cu alte tipuri de pompe. De asemenea, oferă o economie semnificativă de spațiu, permițând amplasarea lor în zone restrânse, cum ar fi puțuri înguste.

În concluzie, pompele submersibile sunt inovații tehnologice de excepție care facilitează eficient și discret transferul apei în diverse medii. Ele reprezintă o soluție practică, fiabilă și durabilă pentru pomparea apei, contribuind la dezvoltarea sustenabilă a comunităților și protejarea mediului înconjurător.

 
 

 

Caracteristici tehnice

-Hmax - 80m

-Qmax - 4,2 mc/h

-P = 0.75 kw

-Lungime cablu - 20m

 

Tara de provenienta - POLONIA

Alte produse din categorie
Articole recomandate
Pompele submersibile sunt acele pompe care alimenteaza cu apa potabila gospodariile dar pot servi si la furnizarea apei instalatiilor de irigare.   Pompe submersibile se folosesc in special in zonele rurale unde nu exista apa curenta, dar si in zonele rezidentiale din jurul marilor orase. Pompa submersibila poate fi in multe cazuri o alternativa a hidroforului.   De obicei pompa submersibila se compune dint-o carcasa realizata dintr-un material necoroziv, un presostat, un rotor, o pereche de carbuni si un motor electric de 220 V. Motorul pompei submersibile este inchis ermetic in interiorul acesteia nepermitand comunicarea cu mediul in care aceasta activeaza.   Datorita functionarii in submersie a pompei evitarea coroziunii carcasei poate fi cel mai important aspect al sau. Acest lucru se face posibil datorita materialelor rezistente la actiunea apei din care sunt fabricate de regula aceste pompe.    Utilitatea pompelor casnice in gospodarii este un fapt deja demonstrat.   Avem la dispozitie doua tipuri de pompe submersibile: pompe submersibile pentru ape murdare cat si pompe submersibile pentru furnizarea apei casnice.    Daca ne referim strict la cele pentru aplicatii casnice pornirea usoara sau protectia impotriva suprasarcinii constitue beneficii importante aduse consumatorului de acestea.   De asemenea tot in sfera avantajelor pot fi incluse capacitatea de mentinere a presiunii la un nivel ridicat, optim a impinge apa in gospodarie/spre consumator. Un aspect deloc neglijabil este acela ca motorul actionat electric al pompei submersibile poate fi conectat la un generator, acolo unde nu exista inca o retea electrica.
Hidrofoarele lucreaza in regim automat asigurand presiunea din sistem intr-un interval reglat de presostat. Electropompa hidroforului porneste cand se atinge valoarea minima a presiunii reglate si functioneaza pana se atinge valoarea maxima a presiunii reglate.