Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home POMPE SUBMERSIBILE Pompa submersibila IBO 4SDm 3-14 1,1 KW
Poza Pompa submersibila IBO 4SD(m) 3/14 1,1 KW

Pompa submersibila IBO 4SDm 3-14 1,1 KW

Cod produs:   IBO 4SDm 3-14 1,1 KW
Producator:   IBO PUMPS
Pret vechi:   93000 lei cu TVA / Buc
Pret:   88000lei cu TVA
Discount:   5%
Livrare in toata tara

Produsul care poarta aceasta sigla poate fi livrat in toata tara prin firma de curierat rapid.
Garantie doi ani

Produsul care poarta aceasta sigla are o garantie de doi ani oferita de producator in conformitate cu legislatiea in vigoare.
Cadou

Produsul care poarta aceasta sigla este vine impreuna cu o surpriza ;).
Livrare gratuita BUCURESTI la comenzi de peste 2000 RON

Livrare gratuita BUCURESTI peste 2000 RON
Contact: Tel. 0727 392 395 si 0722 145 816   Email: comenzi@brico-instal.ro
Descriere Pompa submersibila IBO 4SDm 3-14 1,1 KW

Pompa submersibila IBO 4SD(m) 3/14 1,1 KW

Pompa submersibila IBO 4SD(m) 3/14 1,1 KW

Pompe centrifugale cu mai multe trepte. Pompele SMDm aparțin foarte puținelor pompe disponibile pe piață, construcții rezistente la nisipul conținut în apă. Efectul antiderapant a fost obținut prin utilizarea rotoarelor "plutitoare" și a materialelor rezistente la uzură. Max. diametrul pompei 4SDm este de 100 mm. Aceste pompe, unice în sectorul său, sunt echipate cu un condensator încorporat în motor, datorită căruia instalarea electrică necesită doar un cablu cu trei conductoare. Pompele sunt concepute pentru case de o singură familie și ferme agricole mici. Putere de alimentare 230V ~ / 50Hz.

Caracteristici tehnice

-Hmax - 103 m

-Qmax - 94 l/min

-Rezistenta la nisip 500 g/mc

-Putere motor - 1,1 kw

https://m.youtube.com/watch?v=ZIEpDxudjXs

 

 

Tara de provenienta - POLONIA

 

 
Alte produse din categorie
-7%
9400.00 lei 
8700.00 lei
Articole recomandate
Pompele submersibile sunt acele pompe care alimenteaza cu apa potabila gospodariile dar pot servi si la furnizarea apei instalatiilor de irigare.   Pompe submersibile se folosesc in special in zonele rurale unde nu exista apa curenta, dar si in zonele rezidentiale din jurul marilor orase. Pompa submersibila poate fi in multe cazuri o alternativa a hidroforului.   De obicei pompa submersibila se compune dint-o carcasa realizata dintr-un material necoroziv, un presostat, un rotor, o pereche de carbuni si un motor electric de 220 V. Motorul pompei submersibile este inchis ermetic in interiorul acesteia nepermitand comunicarea cu mediul in care aceasta activeaza.   Datorita functionarii in submersie a pompei evitarea coroziunii carcasei poate fi cel mai important aspect al sau. Acest lucru se face posibil datorita materialelor rezistente la actiunea apei din care sunt fabricate de regula aceste pompe.    Utilitatea pompelor casnice in gospodarii este un fapt deja demonstrat.   Avem la dispozitie doua tipuri de pompe submersibile: pompe submersibile pentru ape murdare cat si pompe submersibile pentru furnizarea apei casnice.    Daca ne referim strict la cele pentru aplicatii casnice pornirea usoara sau protectia impotriva suprasarcinii constitue beneficii importante aduse consumatorului de acestea.   De asemenea tot in sfera avantajelor pot fi incluse capacitatea de mentinere a presiunii la un nivel ridicat, optim a impinge apa in gospodarie/spre consumator. Un aspect deloc neglijabil este acela ca motorul actionat electric al pompei submersibile poate fi conectat la un generator, acolo unde nu exista inca o retea electrica.