POMPE SUBMERSIBILE Pompa submersibila IBO 3"SDm33 Pompa submersibila IBO 3"SDm33
Pompa submersibila IBO 3"SDm33
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  POMPE SUBMERSIBILE /  Pompa submersibila IBO 3"SDm33
POMPE SUBMERSIBILE POMPE SUBMERSIBILE POMPE APE MURDARE POMPE APE MURDARE POMPE RECIRCULARE POMPE RECIRCULARE HIDROFOARE IEFTINE / POMPE HIDROFOARE IEFTINE / POMPE CENTRALE TERMICE CENTRALE TERMICE CALORIFERE - RADIATOARE CALORIFERE - RADIATOARE UPS CENTRALE TERMICE UPS CENTRALE TERMICE BOILERE/ VASE DE EXPANSIUNE BOILERE/ VASE DE EXPANSIUNE ARMATURI INSTALATII SANITARE ARMATURI INSTALATII SANITARE CENTRALE COMBUSTIBIL SOLID CENTRALE COMBUSTIBIL SOLID AER CONDITIONAT AER CONDITIONAT TEAVA PPR TEAVA PPR TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU INSTANT GAZ INSTANT GAZ PANOURI SOLARE PANOURI SOLARE SISTEME DE CANALIZARE SISTEME DE CANALIZARE SISTEME INCALZIRE IN PARDOSEALA SISTEME INCALZIRE IN PARDOSEALA LICHIDARI DE STOC LICHIDARI DE STOC HIDROFOARE & POMPE PREMIUM HIDROFOARE & POMPE PREMIUM

Pompa submersibila IBO 3"SDm33

Discount 19%
Pret vechi: 1.05000 lei cu TVA / Buc
Pret: 85000 lei cu TVA / Buc
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

Tel. 0727 392 395 / 0722 145 816

comenzi@brico-instal.ro
Producator:   IBO PUMPS
Cod produs:   IBO 3

Pompa submersibila IBO 3"SDm33

Descriere produs

Pompa submersibila IBO 3"SDm33

Pompe centrifugale cu mai multe trepte. Pompele SMDm aparțin foarte puținelor pompe disponibile pe piață, construcții rezistente la nisipul conținut în apă. Efectul antiderapant a fost obținut prin utilizarea rotoarelor "plutitoare" și a materialelor rezistente la uzură. Max. diametrul pompei 3SDm este de 74 mm. Aceste pompe, unice în sectorul său, sunt echipate cu un condensator încorporat în motor, datorită căruia instalarea electrică necesită doar un cablu cu trei conductoare. Pompele sunt concepute pentru case unifamiliale și ferme agricole mici. Putere de alimentare 230V ~ / 50Hz.

Caracteristici tehnice

-Putere - 1,1 KW

-Hmax - 117 M

-Qmax - 70 l/min

-Lungime cablu electric - 2 M

-Diametrul pompei - 74 mm

-Rezistenta la nisip - 300 g/mc

 

Tara de provenienta - POLONIA

Alte produse din categorie
Oferte speciale
 
1150.00 lei
Articole recomandate
Pompele submersibile sunt acele pompe care alimenteaza cu apa potabila gospodariile dar pot servi si la furnizarea apei instalatiilor de irigare.   Pompe submersibile se folosesc in special in zonele rurale unde nu exista apa curenta, dar si in zonele rezidentiale din jurul marilor orase. Pompa submersibila poate fi in multe cazuri o alternativa a hidroforului.   De obicei pompa submersibila se compune dint-o carcasa realizata dintr-un material necoroziv, un presostat, un rotor, o pereche de carbuni si un motor electric de 220 V. Motorul pompei submersibile este inchis ermetic in interiorul acesteia nepermitand comunicarea cu mediul in care aceasta activeaza.   Datorita functionarii in submersie a pompei evitarea coroziunii carcasei poate fi cel mai important aspect al sau. Acest lucru se face posibil datorita materialelor rezistente la actiunea apei din care sunt fabricate de regula aceste pompe.    Utilitatea pompelor casnice in gospodarii este un fapt deja demonstrat.   Avem la dispozitie doua tipuri de pompe submersibile: pompe submersibile pentru ape murdare cat si pompe submersibile pentru furnizarea apei casnice.    Daca ne referim strict la cele pentru aplicatii casnice pornirea usoara sau protectia impotriva suprasarcinii constitue beneficii importante aduse consumatorului de acestea.   De asemenea tot in sfera avantajelor pot fi incluse capacitatea de mentinere a presiunii la un nivel ridicat, optim a impinge apa in gospodarie/spre consumator. Un aspect deloc neglijabil este acela ca motorul actionat electric al pompei submersibile poate fi conectat la un generator, acolo unde nu exista inca o retea electrica.