Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CALORIFERE SI RADIATOARE Calorifere din otel KERMI Radiator din otel marca KERMI 11K 600 /500
Poza  Radiator otel KERMI 11K 600 /500

Radiator din otel marca KERMI 11K 600 /500

Cod produs:   RDOMK16375
Producator:   KERMI GERMANIA
KERMI GERMANIA
KERMI GERMANIA Kermi este o marca producatoare de radiatoare. Totul a inceput in anul 1960 cand fondatorul dl. Kurt Kerschl impreuna cu alti doi asociati au pus bazele productiei de rezervoare de ulei in localitatea Plattling. Denumirea firmei deriva din numele a doi dintre acesti asociati: dl. KERSCHL si dl. SCHMIDT. Programul de productie a rezervoarelor de ulei a fost lansat pe o linie de fabricatie automatizata. Istoria in date: 1967 s-a demarat productia de radiatoare compacte cu placi; 1972 s-a dat in folosinta prima linie de fabricatie total automatizata pentru productia de radiatoare; 1973, firma a fost preluata de concernu Salzgitter, fiind o baza pentru dezvoltarea exploziva ce va urma; 1975, anul in care Kermi se impune ca o firma dominanta pe piata producatorilor de radiatoare 1976, startul productiei de cabine de dus; 1984, finalizarea centrului de otel: prelucrare primara, debitare; 1987 lansarea primului radiator cu ventil incorporat NT 2000; 1989 are loc fuziunea dintre concernul Salzgitter si concernul Preussag AG, prin acesta completandu-se gama de fabricatie: sortimentul complet de radiatoare compacte, corpuri de incalzire de baie, cabine de dus. 1992 darea in folosinta a noii fabrici de radiatoare compacte 1997 introducerea in gama de fabricatie a convectoarelor si a peretilor de incalzire; 2001 fizionarea kermi ca firma sora cu concernul elvetian AFG Arbonia-Forster-Holding AG; 2005 introducerea pe piata de radiatoare a inovativului principiu X2 prin radiatorul cu ventil incorporat Therm X2 cu posibilitati de racordare laterale sau la mijloc. 2009 lansarea pe piata de radiatoare a setului de upgrade X2 care face posibila utilizarea principiului X2 si la radiatoarele Kermi compacte obisnuite.
Pret:   16900lei cu TVA
Livrare in toata tara

Produsul care poarta aceasta sigla poate fi livrat in toata tara prin firma de curierat rapid.
Contact: Tel. 0727 392 395 / 0722 145 816   Email: comenzi@brico-instal.ro
Descriere Radiator din otel marca KERMI 11K 600 /500

Radiator otel KERMI 11K 600 /500

   De-a lungul timpului,(peste 40 ani) KERMI a dat dovada de pionerat in special in fabricarea radiatoarelor din tabla de otel.In data de 13.08.2008,a fost prezentat presei din GERMANIA radiatorul KERMI cu numarul 50.000.000.Radiatorele din  otel KERMI au un randament termic superior (70% din caldura radiata e distribuita spre interiorul camerei,iar restul de 30% spre perete) iar din fabricatie sunt compatibile cu orice tip de combustibil utilizat pentru instalatia de incalzire.La multe modele exista posibilitatea racordarii la sistemele electrice de incalzire.
Radiatoarele din otel  Kermi garantează prin semnul RAL caracteristici globale de calitate, care depăşesc cu mult normele, de exemplu definirea exactă a calităţii materialului.
   Este de asemenea supravegheată permanent, la fel ca întreg procesul de producţie şi îndeplinirea normelor privind cedarea de căldură.
   Sudarea exactă, verificarea etanşeităţii mult peste presiunea de utilizare, aplicarea grundului de primă calitate şi lăcuirea strălucitoare sunt alte caracteristici RAL, care asigură aspectul deosebit şi siguranţa în funcţionare.
   Principiul THERM X2 al alimentării e genial – rezultatul este unic. Aceasta se vede clar în comportarea dinamică a încălzirii şi în timpul evident scurtat de reacţie a plăcii frontale.
   Timpii de încălzire scurtaţi, puterea de radiaţie crescută şi pierderile de căldură scăzute, precum şi circuitul apei mai lung, fac posibil ca Therm X2 să atingă un grad ridicat de eficienţă energetică, care în domeniul radiatoarelor compacte nu este atins. În utilizarea obişnuită, placa posterioară abia este încălzită.
   Datorită căldurii scăzute cedate spre perete, această faţă preia funcţia de panou termoreflectorizant.
  
   Specificatii calorifer din orel Kermi FK 22x600x400:
Garantie: 10 ani
Kitul accesorii montaj: inclus
Culoare: Alb ( RAL )
Temp. Max de lucru: 110*C
Pres. Max de lucru: 10 bar
Profil: K22
Racorduri filet int: 4x1/2"
Inaltime totala mm- 600
Grosime totala mm- 102
Putere termica 90/70/20*C: 837
  Facand o paranteza, cu o luna inainte de a fi importate in tara noastra, personal am fost in GERMANIA si am vizitat fabrica de la DEGGENDORF pentru a ma convinge de calitatea si provenienta lor.
 

 
Alte produse din categorie
Articole recomandate
Vremurile bransamentului la bloc au apus. Si cele ale caldurii nesfarsite in apartament. Gigacaloria arde mai nou in buzunar si nu in calorifere . Caloriferele electrice nu mai dau randament, orice alta sursa de incalzire suplimentara iti da un sentiment de nesiguranta. Este clar timpul sa ne orientam catre o solutie pe cate de puternica pe atat de radicala: instalarea unei centrale termice ieftine si de calitate in acelasi timp.
Cu siguranta va veti lovi la un moment dat de decizia de a schimba vechile calorifere din casa. Atunci cand schimbam instalatia termica de obicei sunt schimbate si radiatoarele cu unele mai noi si mai performante. Ce model de calorifere noi vom alege? Pentru a face acest lucru trebuie sa ne documentam in prealabil si sa avem cat mai multe idei si solutii
O casa se poate incalzi pe timpul iernii prin diverse surse, iar alegerea celui mai economic sistem de incalzire este preocuparea numarul 1 a majoritatii proprietarilor.
Inovarea este un proces constant corelat cu cerintele pietei si preocuparile clientilor, de la instalatori, distribuitori, ingineri de productie si pana la utilizatori de produse, iar Kermi© este un pionier în materie de economie si ecologie.
Cele mai cumparate calorifere. Eficiente si moderne, decorative si de durata, se incadreaza perfect spatiului caruia ii sunt destinate. Randament garantat pe termen lung. Vezi avantajele!