CALORIFERE - RADIATOARE Calorifere din otel KERMI Radiator din otel marca KERMI 11K 600 /500 Radiator din otel marca KERMI 11K 600 /500
Radiator din otel marca KERMI 11K 600 /500
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  CALORIFERE - RADIATOARE Calorifere din otel KERMI Radiator din otel marca KERMI 11K 600 /500
POMPE SUBMERSIBILE POMPE SUBMERSIBILE POMPE APE MURDARE POMPE APE MURDARE POMPE RECIRCULARE POMPE RECIRCULARE HIDROFOARE IEFTINE / POMPE HIDROFOARE IEFTINE / POMPE CENTRALE TERMICE CENTRALE TERMICE CALORIFERE - RADIATOARE CALORIFERE - RADIATOARE UPS CENTRALE TERMICE UPS CENTRALE TERMICE BOILERE/ VASE DE EXPANSIUNE BOILERE/ VASE DE EXPANSIUNE ARMATURI INSTALATII SANITARE ARMATURI INSTALATII SANITARE CENTRALE COMBUSTIBIL SOLID CENTRALE COMBUSTIBIL SOLID AER CONDITIONAT AER CONDITIONAT TEAVA PPR TEAVA PPR TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU INSTANT GAZ INSTANT GAZ PANOURI SOLARE PANOURI SOLARE SISTEME DE CANALIZARE SISTEME DE CANALIZARE SISTEME INCALZIRE IN PARDOSEALA SISTEME INCALZIRE IN PARDOSEALA LICHIDARI DE STOC LICHIDARI DE STOC HIDROFOARE & POMPE PREMIUM HIDROFOARE & POMPE PREMIUM

Radiator din otel marca KERMI 11K 600 /500

Pret: 36900 lei cu TVA / Buc
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

Tel. 0727 392 395 / 0722 145 816

comenzi@brico-instal.ro
Producator:   KERMI GERMANIA
Cod produs:   RDOMK16375

Radiator otel KERMI 11K 600 /500

Descriere produs

   De-a lungul timpului,(peste 40 ani) KERMI a dat dovada de pionerat in special in fabricarea radiatoarelor din tabla de otel.In data de 13.08.2008,a fost prezentat presei din GERMANIA radiatorul KERMI cu numarul 50.000.000.Radiatorele din  otel KERMI au un randament termic superior (70% din caldura radiata e distribuita spre interiorul camerei,iar restul de 30% spre perete) iar din fabricatie sunt compatibile cu orice tip de combustibil utilizat pentru instalatia de incalzire.La multe modele exista posibilitatea racordarii la sistemele electrice de incalzire.
Radiatoarele din otel  Kermi garantează prin semnul RAL caracteristici globale de calitate, care depăşesc cu mult normele, de exemplu definirea exactă a calităţii materialului.
   Este de asemenea supravegheată permanent, la fel ca întreg procesul de producÅ£ie ÅŸi îndeplinirea normelor privind cedarea de căldură.
   Sudarea exactă, verificarea etanÅŸeităţii mult peste presiunea de utilizare, aplicarea grundului de primă calitate ÅŸi lăcuirea strălucitoare sunt alte caracteristici RAL, care asigură aspectul deosebit ÅŸi siguranÅ£a în funcÅ£ionare.
   Principiul THERM X2 al alimentării e genial – rezultatul este unic. Aceasta se vede clar în comportarea dinamică a încălzirii ÅŸi în timpul evident scurtat de reacÅ£ie a plăcii frontale.
   Timpii de încălzire scurtaÅ£i, puterea de radiaÅ£ie crescută ÅŸi pierderile de căldură scăzute, precum ÅŸi circuitul apei mai lung, fac posibil ca Therm X2 să atingă un grad ridicat de eficienţă energetică, care în domeniul radiatoarelor compacte nu este atins. În utilizarea obiÅŸnuită, placa posterioară abia este încălzită.
   Datorită căldurii scăzute cedate spre perete, această faţă preia funcÅ£ia de panou termoreflectorizant.
  
   Specificatii calorifer din orel Kermi FK 22x600x400:
Garantie: 10 ani
Kitul accesorii montaj: inclus
Culoare: Alb ( RAL )
Temp. Max de lucru: 110*C
Pres. Max de lucru: 10 bar
Profil: K22
Racorduri filet int: 4x1/2"
Inaltime totala mm- 600
Grosime totala mm- 102
Putere termica 90/70/20*C: 837
  Facand o paranteza, cu o luna inainte de a fi importate in tara noastra, personal am fost in GERMANIA si am vizitat fabrica de la DEGGENDORF pentru a ma convinge de calitatea si provenienta lor.
 

Alte produse din categorie
Articole recomandate
Vremurile bransamentului la bloc au apus. Si cele ale caldurii nesfarsite in apartament. Gigacaloria arde mai nou in buzunar si nu in calorifere . Caloriferele electrice nu mai dau randament, orice alta sursa de incalzire suplimentara iti da un sentiment de nesiguranta. Este clar timpul sa ne orientam catre o solutie pe cate de puternica pe atat de radicala: instalarea unei centrale termice ieftine si de calitate in acelasi timp.
Cu siguranta va veti lovi la un moment dat de decizia de a schimba vechile calorifere din casa. Atunci cand schimbam instalatia termica de obicei sunt schimbate si radiatoarele cu unele mai noi si mai performante. Ce model de calorifere noi vom alege? Pentru a face acest lucru trebuie sa ne documentam in prealabil si sa avem cat mai multe idei si solutii
O casa se poate incalzi pe timpul iernii prin diverse surse, iar alegerea celui mai economic sistem de incalzire este preocuparea numarul 1 a majoritatii proprietarilor.
Inovarea este un proces constant corelat cu cerintele pietei si preocuparile clientilor, de la instalatori, distribuitori, ingineri de productie si pana la utilizatori de produse, iar Kermi© este un pionier în materie de economie si ecologie.
Cele mai cumparate calorifere. Eficiente si moderne, decorative si de durata, se incadreaza perfect spatiului caruia ii sunt destinate. Randament garantat pe termen lung. Vezi avantajele!