CENTRALE COMBUSTIBIL SOLID Centrala termica pe lemne cu gazeificare ATMOS DC 18 S,25KW Centrala termica pe lemne cu gazeificare ATMOS DC 18 S,25KW
Centrala termica pe lemne cu gazeificare ATMOS DC 18 S,25KW
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  CENTRALE COMBUSTIBIL SOLID /  Centrala termica pe lemne cu gazeificare ATMOS DC 18 S,25KW
POMPE SUBMERSIBILE POMPE SUBMERSIBILE POMPE APE MURDARE POMPE APE MURDARE POMPE RECIRCULARE POMPE RECIRCULARE HIDROFOARE IEFTINE / POMPE HIDROFOARE IEFTINE / POMPE CENTRALE TERMICE CENTRALE TERMICE CALORIFERE - RADIATOARE CALORIFERE - RADIATOARE UPS CENTRALE TERMICE UPS CENTRALE TERMICE BOILERE/ VASE DE EXPANSIUNE BOILERE/ VASE DE EXPANSIUNE ARMATURI INSTALATII SANITARE ARMATURI INSTALATII SANITARE CENTRALE COMBUSTIBIL SOLID CENTRALE COMBUSTIBIL SOLID AER CONDITIONAT AER CONDITIONAT TEAVA PPR TEAVA PPR TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU INSTANT GAZ INSTANT GAZ PANOURI SOLARE PANOURI SOLARE SISTEME DE CANALIZARE SISTEME DE CANALIZARE SISTEME INCALZIRE IN PARDOSEALA SISTEME INCALZIRE IN PARDOSEALA LICHIDARI DE STOC LICHIDARI DE STOC HIDROFOARE & POMPE PREMIUM HIDROFOARE & POMPE PREMIUM

Centrala termica pe lemne cu gazeificare ATMOS DC 18 S,25KW

Pret: 9.89000 lei cu TVA / Buc
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

Tel. 0727 392 395 / 0722 145 816

comenzi@brico-instal.ro
Producator:   ATMOS
Cod produs:   CTPLCGAD1S475
Centrala termica pe lemne cu gazeificare ATMOS DC 18 S,25KW
Descriere produs

Centrala termica pe lemne cu gazeificare ATMOS DC 18 S,25KW este dotata cu serpentina de racire si exhaustor de fum pentru protectia impotriva supraincalzirii.Este alcatuita din 2 camere suprapuse cu o grosime a tablei de otel de 6 mm.Camera de sus este pentru rezerva de lemne,iar cea de jos reprezinta focarul de ardere si colectorul de cenusa.

Gazeificarea lemnului se produce la temperaturi ridicate in camera de ardere primara la contactul dintre combustibil si jar.Arderea gazului de lemn are loc atunci cand este amestecat cu aerul insuflat prin diuzele din elementul ceramic din camera de ardere secundara.Aerul necesar arderii este asigurat de catre un ventilator.

Avantaje

-Sunt usor de curatat,alimentarea cazanului cu lemne se face de 2-3 ori /zi iar datorita dimensiunilor mari ale focarului se pot introduce lemne cu lungimi mai mari de 50 cm.

-Prezinta costuri scazute pentru partile componente

Alte produse din categorie
Articole recomandate
O centrala termica pentru apartament este o achizitie pe care o facem odata la cativa ani, cel mai probabil 10, tocmai de aceea e bine sa fim informati inainte de a lua decizia de cumparare a centralei termice.Cel mai probabil vei dori o centrala termica ieftina si de calitate care sa corespunda nevoilor familiei tale.Venim cu cateva sfaturi utile pentru ca dumneavoastra sa fiti siguri ca faceti cea mai buna alegere.
Vremurile bransamentului la bloc au apus. Si cele ale caldurii nesfarsite in apartament. Gigacaloria arde mai nou in buzunar si nu in calorifere . Caloriferele electrice nu mai dau randament, orice alta sursa de incalzire suplimentara iti da un sentiment de nesiguranta. Este clar timpul sa ne orientam catre o solutie pe cate de puternica pe atat de radicala: instalarea unei centrale termice ieftine si de calitate in acelasi timp.
Cu siguranta va veti lovi la un moment dat de decizia de a schimba vechile calorifere din casa. Atunci cand schimbam instalatia termica de obicei sunt schimbate si radiatoarele cu unele mai noi si mai performante. Ce model de calorifere noi vom alege? Pentru a face acest lucru trebuie sa ne documentam in prealabil si sa avem cat mai multe idei si solutii
   Costul instalatiilor, durata lor de viata, pretul combustibilului, dar si usurinta in operare a centralei sunt elemente care trebuie luate in calcul.    Cand decideti sa va achizitionati un tip de centrala termica pentru casa, cantariti cu foarte multa atentie toate detaliile, data fiind investitia ridicata. Sfatul nostru este sa fiti foarte atenti si la problemele in operare cu care s-au confruntat alti posesori de centrale similare celei pe care o doriti, si aici o cautare pe forumuri dedicate tematicii va poate raspunde la multe intrebari.
O casa se poate incalzi pe timpul iernii prin diverse surse, iar alegerea celui mai economic sistem de incalzire este preocuparea numarul 1 a majoritatii proprietarilor.