Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home HIDROFOARE IEFTINE / POMPE Hidrofor NOWE JET-100s
Poza Hidrofor NOWE JET-100s

Hidrofor NOWE JET-100s

Cod produs:   HNJ632
Producator:   NOWE
Caracteristici:   Produs nou
Pret:   75000lei cu TVA
Livrare in toata tara

Produsul care poarta aceasta sigla poate fi livrat in toata tara prin firma de curierat rapid.
Contact: Tel. 0727 392 395 si 0722 145 816   Email: comenzi@brico-instal.ro
Descriere Hidrofor NOWE JET-100s
Hidrofor NOWE JET-100s

Hidrofor NOWE JET-100s

NOWE propune o gama de pompe si hidrofoare ce acopera necesitatile casnice,stropirea gradinii,umplerea si golirea rezervoarelorsi/sau piscinelor,alimentarea cu apa a retelei ,precum si vehicularea diverselor lichide.Pompele NOWE sunt puternice si performante,iar corpul turnat din fonta asigura o durata de viata indelungata.Instalarea si utilizarea pompelor si hidrofoarelor NOWE este extrem de simpla.

      Specificatii tehnice

-Vas expansiune 50L ELBI-ITALIA

-Inaltime maxima de aspiratie-8M

-Putere consumata- 1.1KW

-Protectie electrica -IP54

-Inaltime maxima de pompare- 50M

-Clasa izolatie- F

-Debit maxim -3000l/h

-

 
Alte produse din categorie
Articole recomandate
Pompele submersibile sunt acele pompe care alimenteaza cu apa potabila gospodariile dar pot servi si la furnizarea apei instalatiilor de irigare.   Pompe submersibile se folosesc in special in zonele rurale unde nu exista apa curenta, dar si in zonele rezidentiale din jurul marilor orase. Pompa submersibila poate fi in multe cazuri o alternativa a hidroforului.   De obicei pompa submersibila se compune dint-o carcasa realizata dintr-un material necoroziv, un presostat, un rotor, o pereche de carbuni si un motor electric de 220 V. Motorul pompei submersibile este inchis ermetic in interiorul acesteia nepermitand comunicarea cu mediul in care aceasta activeaza.   Datorita functionarii in submersie a pompei evitarea coroziunii carcasei poate fi cel mai important aspect al sau. Acest lucru se face posibil datorita materialelor rezistente la actiunea apei din care sunt fabricate de regula aceste pompe.    Utilitatea pompelor casnice in gospodarii este un fapt deja demonstrat.   Avem la dispozitie doua tipuri de pompe submersibile: pompe submersibile pentru ape murdare cat si pompe submersibile pentru furnizarea apei casnice.    Daca ne referim strict la cele pentru aplicatii casnice pornirea usoara sau protectia impotriva suprasarcinii constitue beneficii importante aduse consumatorului de acestea.   De asemenea tot in sfera avantajelor pot fi incluse capacitatea de mentinere a presiunii la un nivel ridicat, optim a impinge apa in gospodarie/spre consumator. Un aspect deloc neglijabil este acela ca motorul actionat electric al pompei submersibile poate fi conectat la un generator, acolo unde nu exista inca o retea electrica.
Atunci cand mergeti intr-un magazin sa achizitionati un hidrofor prima intrebare a vanzatorului este: ce adancime are putul?