Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home HIDROFOARE IEFTINE / POMPE Presostat electronic cu manometru pentru hidrofor fara fir
Poza Presostat electronic cu manometru pentru hidrofor fara fir

Presostat electronic cu manometru pentru hidrofor fara fir

Cod produs:   PECMPHFF562
Producator:   ITALTECNICA
ITALTECNICA
ITALTECNICA ITALTECNICA
Caracteristici:   Oferte speciale
Pret vechi:   21000 lei cu TVA / Buc
Pret:   19000lei cu TVA
Discount:   9%
Livrare in toata tara

Produsul care poarta aceasta sigla poate fi livrat in toata tara prin firma de curierat rapid.
Contact: Tel. 0727 392 395 si 0722 145 816   Email: comenzi@brico-instal.ro
Descriere Presostat electronic cu manometru pentru hidrofor fara fir
Presostat electronic cu manometru pentru hidrofor fara fir

Dispozitivul  BRIO 2000 M este un aparat ce permite automatizarea pornirii si opririi electropompei,in functie de diferenta presiunii inregistrata in retea (deschiderea robinetului) .Este folosit numai cu pompe de hidrofor,NU cu pompe submersibile.

Diferit fata de sistemele clasice cu presostat si vase de expansiune,conditia de oprire a pompei nu este stabilita de atingerea unei anumite presiuni in instalatie ,ci de reducerea valorii minime de flux (debit).Odata verificata aceasta conditie,dispozitivul intarzie oprirea efectuata intre 7-15 sec .Logica temporizarii este de a reduce frecventa pornirii/opririi pompei.

BRIO 2000 M rezolva multe din functiile pompei cum ar fi

-Pornirea/oprirea,oprirea in lipsa apei din instalatie-protejand astfel pompa de functionarea defectuoasa in gol

-Poate reporni automat la prezenta apei

-Se recomanda utilizarea dispozitivului atunci cand apa nu prezinta impuritati.Daca acest lucru nu este posibil,trebuie instalat un filtru inaintea acestuia.

DATE TEHNICE

-Sursa de alimentare-230VAC, 50/60HZ

-Presiunea de operare-1-3.5 bar

Presiunea de operare presetata-1.5 bar

Presiunea maxima acceptata-10 bar

Manometru -0-12 bar diametru 40mm

Temperatura maxima lichid -55°C

Debit maxim -80l/min

Racorduri –filet exterior 1"

 
Alte produse din categorie
Articole recomandate
Pompele submersibile sunt acele pompe care alimenteaza cu apa potabila gospodariile dar pot servi si la furnizarea apei instalatiilor de irigare.   Pompe submersibile se folosesc in special in zonele rurale unde nu exista apa curenta, dar si in zonele rezidentiale din jurul marilor orase. Pompa submersibila poate fi in multe cazuri o alternativa a hidroforului.   De obicei pompa submersibila se compune dint-o carcasa realizata dintr-un material necoroziv, un presostat, un rotor, o pereche de carbuni si un motor electric de 220 V. Motorul pompei submersibile este inchis ermetic in interiorul acesteia nepermitand comunicarea cu mediul in care aceasta activeaza.   Datorita functionarii in submersie a pompei evitarea coroziunii carcasei poate fi cel mai important aspect al sau. Acest lucru se face posibil datorita materialelor rezistente la actiunea apei din care sunt fabricate de regula aceste pompe.    Utilitatea pompelor casnice in gospodarii este un fapt deja demonstrat.   Avem la dispozitie doua tipuri de pompe submersibile: pompe submersibile pentru ape murdare cat si pompe submersibile pentru furnizarea apei casnice.    Daca ne referim strict la cele pentru aplicatii casnice pornirea usoara sau protectia impotriva suprasarcinii constitue beneficii importante aduse consumatorului de acestea.   De asemenea tot in sfera avantajelor pot fi incluse capacitatea de mentinere a presiunii la un nivel ridicat, optim a impinge apa in gospodarie/spre consumator. Un aspect deloc neglijabil este acela ca motorul actionat electric al pompei submersibile poate fi conectat la un generator, acolo unde nu exista inca o retea electrica.
Atunci cand mergeti intr-un magazin sa achizitionati un hidrofor prima intrebare a vanzatorului este: ce adancime are putul?