POMPE SUBMERSIBILE Pompa submesibila WILO TWI 4.03-15 Pompa submesibila WILO TWI 4.03-15
Pompa submesibila WILO TWI 4.03-15
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  POMPE SUBMERSIBILE /  Pompa submesibila WILO TWI 4.03-15
POMPE SUBMERSIBILE POMPE SUBMERSIBILE POMPE APE MURDARE POMPE APE MURDARE POMPE RECIRCULARE POMPE RECIRCULARE HIDROFOARE IEFTINE / POMPE HIDROFOARE IEFTINE / POMPE CENTRALE TERMICE CENTRALE TERMICE CALORIFERE - RADIATOARE CALORIFERE - RADIATOARE UPS CENTRALE TERMICE UPS CENTRALE TERMICE BOILERE/ VASE DE EXPANSIUNE BOILERE/ VASE DE EXPANSIUNE ARMATURI INSTALATII SANITARE ARMATURI INSTALATII SANITARE CENTRALE COMBUSTIBIL SOLID CENTRALE COMBUSTIBIL SOLID AER CONDITIONAT AER CONDITIONAT TEAVA PPR TEAVA PPR TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU INSTANT GAZ INSTANT GAZ PANOURI SOLARE PANOURI SOLARE SISTEME DE CANALIZARE SISTEME DE CANALIZARE SISTEME INCALZIRE IN PARDOSEALA SISTEME INCALZIRE IN PARDOSEALA LICHIDARI DE STOC LICHIDARI DE STOC HIDROFOARE & POMPE PREMIUM HIDROFOARE & POMPE PREMIUM

Pompa submesibila WILO TWI 4.03-15

Pret: 2.42700 lei cu TVA / Buc
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

Tel. 0727 392 395 / 0722 145 816

comenzi@brico-instal.ro
Producator:   WILO-GERMANIA
Cod produs:   PSWTWI

Pompa submesibila WILO TWI 4.03-15

Descriere produs

Pompa submesibila WILO TWI 4.03-15

Caracteristici tehnice

-Debit maxim - 5mc/h

-Hmax - 90 m

-Putere utila - 1,1 kw

-Racord - 11/4

Tip constructiv

Pompă cu motor submersibil 4”, multietajată, cu bandă de întindere, pentru montaj vertical sau orizontal

Utilizare

 • Alimentare cu apă şi apă potabilă din puţuri şi cisterne
 • Alimentare cu apă tehnologică
 • Alimentare comunală cu apă, irigaţii şi aspersare
 • Ridicarea presiunii
 • Scăderea pânzei freatice
 • Pomparea apei din instalaţii industriale
 • Pomparea apei fără elemente abrazive sau cu fibra lungă
 • onținutul livrării

  • Sistem hidraulic şi motor, gata montate
  • Cablu de conectare de 1,5/ 2,5 m cu omologare pentru apă potabilă (secţiune: 4x1,5 mm2)
  • Model pentru curent monofazat inclusiv panou de automatizare cu condensator, protecţie termică a motorului şi comutator PORNIT/OPRIT.
  • Instrucţiuni de montaj şi funcţionare
  • Materiale
   • Carcasa sistemului hidraulic: oţel inoxidabil 1.4301
   • Rotoare: oţel inoxidabil 1.4301
   • Arbore sistem hidraulic: oţel inoxidabil 1.4057
   • Carcasa motorului: oţel inoxidabil 1.4301
   • Arbore motor: oţel inoxidabil 1.4305

   Descriere/tip constructiv

   Pompă cu motor submersibil cu autorizare ACS pentru instalare verticală sau orizontală.

    

   Sistem hidraulic

   Pompă cu motor submersibil, multietajată, cu racord NEMA 4" şi rotoare radiale sai semiaxiale, tip constructiv modular. Clapetă de reţinere, integrată. Toate componentele care intră în contact cu fluidul vehiculat sunt rezistente la coroziune.

    

   Motor

   Motor monofazat sau trifazat, rezistent la coroziune, pentru pornire directă. Motor etanşat, turnat ermetic, impregnat cu răşini, cu bobinaj izolat cu un strat de lac, lagăr cu autolubrifiere, umplut cu apă-glicol.

    

   Răcire

   Răcirea motorului se realizează cu ajutorul fluidului vehiculat. Motorul trebuie să funcţioneze întotdeauna imersat. Trebuie respectate valorile limită privitoare la temperatura maximă a fluidului şi viteza minimă de cugere. Amplasarea verticală se poate realiza, opţional, cu sau fără manta de răcire. Amplasarea orizontală trebuie executată în combinaţie cu o manta de răcire.

    

    

      
      
      
      
      

    

      
      
      
      
      

    

      
      
      
      
      

    

           
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                  

    

Alte produse din categorie
Articole recomandate
Pompele submersibile sunt acele pompe care alimenteaza cu apa potabila gospodariile dar pot servi si la furnizarea apei instalatiilor de irigare.   Pompe submersibile se folosesc in special in zonele rurale unde nu exista apa curenta, dar si in zonele rezidentiale din jurul marilor orase. Pompa submersibila poate fi in multe cazuri o alternativa a hidroforului.   De obicei pompa submersibila se compune dint-o carcasa realizata dintr-un material necoroziv, un presostat, un rotor, o pereche de carbuni si un motor electric de 220 V. Motorul pompei submersibile este inchis ermetic in interiorul acesteia nepermitand comunicarea cu mediul in care aceasta activeaza.   Datorita functionarii in submersie a pompei evitarea coroziunii carcasei poate fi cel mai important aspect al sau. Acest lucru se face posibil datorita materialelor rezistente la actiunea apei din care sunt fabricate de regula aceste pompe.    Utilitatea pompelor casnice in gospodarii este un fapt deja demonstrat.   Avem la dispozitie doua tipuri de pompe submersibile: pompe submersibile pentru ape murdare cat si pompe submersibile pentru furnizarea apei casnice.    Daca ne referim strict la cele pentru aplicatii casnice pornirea usoara sau protectia impotriva suprasarcinii constitue beneficii importante aduse consumatorului de acestea.   De asemenea tot in sfera avantajelor pot fi incluse capacitatea de mentinere a presiunii la un nivel ridicat, optim a impinge apa in gospodarie/spre consumator. Un aspect deloc neglijabil este acela ca motorul actionat electric al pompei submersibile poate fi conectat la un generator, acolo unde nu exista inca o retea electrica.