POMPE SUBMERSIBILE Centralizator/amortizor pompa submersibila Centralizator/amortizor pompa submersibila
Centralizator/amortizor pompa submersibila
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  POMPE SUBMERSIBILE Centralizator/amortizor pompa submersibila
POMPE SUBMERSIBILE POMPE SUBMERSIBILE POMPE APE MURDARE POMPE APE MURDARE POMPE RECIRCULARE POMPE RECIRCULARE HIDROFOARE IEFTINE / POMPE HIDROFOARE IEFTINE / POMPE CENTRALE TERMICE CENTRALE TERMICE CALORIFERE - RADIATOARE CALORIFERE - RADIATOARE UPS CENTRALE TERMICE UPS CENTRALE TERMICE BOILERE/ VASE DE EXPANSIUNE BOILERE/ VASE DE EXPANSIUNE ARMATURI INSTALATII SANITARE ARMATURI INSTALATII SANITARE CENTRALE COMBUSTIBIL SOLID CENTRALE COMBUSTIBIL SOLID AER CONDITIONAT AER CONDITIONAT TEAVA PPR TEAVA PPR TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU INSTANT GAZ INSTANT GAZ PANOURI SOLARE PANOURI SOLARE SISTEME DE CANALIZARE SISTEME DE CANALIZARE SISTEME INCALZIRE IN PARDOSEALA SISTEME INCALZIRE IN PARDOSEALA LICHIDARI DE STOC LICHIDARI DE STOC HIDROFOARE & POMPE PREMIUM HIDROFOARE & POMPE PREMIUM

Centralizator/amortizor pompa submersibila

fara imagine
Pret: 8000 lei cu TVA / Buc
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

Tel. 0727 392 395 / 0722 145 816

comenzi@brico-instal.ro
Producator:   IBO PUMPS
Cod produs:   ca12

Centralizator/amortizor cuplu

Descriere produs

 

 

Aplicație:

Centralizatorul este utilizat pentru a stabiliza pompa în interiorul conductei de puÈ› È™i pentru a preveni deplasarea pompei în timpul pornirii motorului.

Centralizator/amortizor cuplu

Construcție:

Centralizatorul este confecÈ›ionat din cauciuc durabil, a cărui formă poate fi adaptată în funcÈ›ie de dimensiunea puÈ›ului. Centralizatorul este crestat longitudinal È™i terminat cu două coliere de strângere care îi permit să fie montat pe conducta de refulare. Prin apropierea clemelor centralizatorului, îi vom creÈ™te diametrul, adaptându-l astfel la diametrul puÈ›ului.

Instalare:

Centralizatorul trebuie montat pe conducta de refulare. Pentru instalarea sa, strângeÈ›i clemele astfel încât centralizatorul să nu se deplaseze de-a lungul sistemului de refulare. Este important ca clema superioară să fie strânsă mai tare decât clema inferioară, astfel încât la nevoie, pompa să poată fi îndepărtată cu uÈ™urință. Clema inferioară a centralizatorului trebuie să se afle cu 10-20 cm deasupra pompei. Centralizatorul trebuie ajustat la diametrul puÈ›ului, dar nu în măsura în care îngreunează coborârea pompei în puÈ›. Proprietăți: Centralizator este destinat sistemelor echipate cu o conductă de refulare cu diametrul de la 1” la 1 1/4" È™i o conductă de protecÈ›ie de la 4” la 8". Clemele ataÈ™ate centralizatorului sunt realizate din oÈ›el inoxidabil.

Alte produse din categorie
Articole recomandate
Pompele submersibile sunt acele pompe care alimenteaza cu apa potabila gospodariile dar pot servi si la furnizarea apei instalatiilor de irigare.   Pompe submersibile se folosesc in special in zonele rurale unde nu exista apa curenta, dar si in zonele rezidentiale din jurul marilor orase. Pompa submersibila poate fi in multe cazuri o alternativa a hidroforului.   De obicei pompa submersibila se compune dint-o carcasa realizata dintr-un material necoroziv, un presostat, un rotor, o pereche de carbuni si un motor electric de 220 V. Motorul pompei submersibile este inchis ermetic in interiorul acesteia nepermitand comunicarea cu mediul in care aceasta activeaza.   Datorita functionarii in submersie a pompei evitarea coroziunii carcasei poate fi cel mai important aspect al sau. Acest lucru se face posibil datorita materialelor rezistente la actiunea apei din care sunt fabricate de regula aceste pompe.    Utilitatea pompelor casnice in gospodarii este un fapt deja demonstrat.   Avem la dispozitie doua tipuri de pompe submersibile: pompe submersibile pentru ape murdare cat si pompe submersibile pentru furnizarea apei casnice.    Daca ne referim strict la cele pentru aplicatii casnice pornirea usoara sau protectia impotriva suprasarcinii constitue beneficii importante aduse consumatorului de acestea.   De asemenea tot in sfera avantajelor pot fi incluse capacitatea de mentinere a presiunii la un nivel ridicat, optim a impinge apa in gospodarie/spre consumator. Un aspect deloc neglijabil este acela ca motorul actionat electric al pompei submersibile poate fi conectat la un generator, acolo unde nu exista inca o retea electrica.
Hidrofoarele lucreaza in regim automat asigurand presiunea din sistem intr-un interval reglat de presostat. Electropompa hidroforului porneste cand se atinge valoarea minima a presiunii reglate si functioneaza pana se atinge valoarea maxima a presiunii reglate.