CALORIFERE SI RADIATOARE Calorifere din otel KINGRAD Radiator otel KINGRAD 22K 600x600 Radiator otel KINGRAD 22K 600x600
Radiator otel KINGRAD 22K 600x600
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
POMPE SUBMERSIBILE POMPE SUBMERSIBILE POMPE APE MURDARE POMPE APE MURDARE POMPE RECIRCULARE POMPE RECIRCULARE HIDROFOARE IEFTINE / POMPE HIDROFOARE IEFTINE / POMPE CENTRALE TERMICE CENTRALE TERMICE CALORIFERE SI RADIATOARE CALORIFERE SI RADIATOARE UPS CENTRALE TERMICE UPS CENTRALE TERMICE BOILERE/ VASE DE EXPANSIUNE BOILERE/ VASE DE EXPANSIUNE ARMATURI INSTALATII SANITARE ARMATURI INSTALATII SANITARE CENTRALE COMBUSTIBIL SOLID CENTRALE COMBUSTIBIL SOLID AER CONDITIONAT AER CONDITIONAT TEAVA PPR TEAVA PPR TEAVA CUPRU TEAVA CUPRU INSTANT GAZ INSTANT GAZ PANOURI SOLARE PANOURI SOLARE SISTEME DE CANALIZARE SISTEME DE CANALIZARE SISTEME INCALZIRE IN PARDOSEALA SISTEME INCALZIRE IN PARDOSEALA LICHIDARI DE STOC LICHIDARI DE STOC HIDROFOARE & POMPE PREMIUM HIDROFOARE & POMPE PREMIUM

Radiator otel KINGRAD 22K 600x600

Pret: 18400 lei cu TVA / Buc
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

Tel. 0727 392 395 / 0722 145 816

comenzi@brico-instal.ro
Producator:   KORADO CEHIA
Cod produs:   rad 22k6
Descriere produs

Radiatoarele din otel KINGRAD, sunt fabricate in Bulgaria de catre firma KORADO-CEHIA,in una din cele mai moderne fabrici de radiatoare din UE.Au o garantie de 15 ani,pretul este deosebit de avantajos raportat la radiatoarele produse in UE,iar presiunea maxima de functionare testata si garantata de laboratoare independente este de 1 MPa(10 bari). 

Radiatoarele din otel KINGRAD ,sunt fabricate din table de otel microaliata de cea mai buna calitate,protejata impotriva coroziunii. 

Avantaje: 

Termen de garantie extins la 15 ani 

Incalzirea rapida a radiatorului are drept consecinta incalzirea rapida a spatiului 

Flexibilitate in montaj 

Protejate pe durata transportului si a montarii pana la finalizarea constructiei 

Beneficii: 

Cel putin 15 ani poti uita de ele 

Economie de bani:cel mai mic raport pret/calitate 

Universal 

Aspect impecabil si dupa terminarea lucrarilor

Alte produse din categorie
Articole recomandate
Vremurile bransamentului la bloc au apus. Si cele ale caldurii nesfarsite in apartament. Gigacaloria arde mai nou in buzunar si nu in calorifere . Caloriferele electrice nu mai dau randament, orice alta sursa de incalzire suplimentara iti da un sentiment de nesiguranta. Este clar timpul sa ne orientam catre o solutie pe cate de puternica pe atat de radicala: instalarea unei centrale termice ieftine si de calitate in acelasi timp.
Cu siguranta va veti lovi la un moment dat de decizia de a schimba vechile calorifere din casa. Atunci cand schimbam instalatia termica de obicei sunt schimbate si radiatoarele cu unele mai noi si mai performante. Ce model de calorifere noi vom alege? Pentru a face acest lucru trebuie sa ne documentam in prealabil si sa avem cat mai multe idei si solutii
Producator cu traditie si experienta în productia de radiatoare din tabla de otel, Brandul Korado a fost infiintat in anul 1990 in Cehia si a devenit in ultimii 10 ani, unul dintre jucatorii de renume pe piata mondiala a productiei de calorifere si radiatoare din otel.Korado detine certificari atat la nivel national cat si european, datorita calitatii produselor pe care le produce. 
   Costul instalatiilor, durata lor de viata, pretul combustibilului, dar si usurinta in operare a centralei sunt elemente care trebuie luate in calcul.    Cand decideti sa va achizitionati un tip de centrala termica pentru casa, cantariti cu foarte multa atentie toate detaliile, data fiind investitia ridicata. Sfatul nostru este sa fiti foarte atenti si la problemele in operare cu care s-au confruntat alti posesori de centrale similare celei pe care o doriti, si aici o cautare pe forumuri dedicate tematicii va poate raspunde la multe intrebari.
O casa se poate incalzi pe timpul iernii prin diverse surse, iar alegerea celui mai economic sistem de incalzire este preocuparea numarul 1 a majoritatii proprietarilor.
Inovarea este un proces constant corelat cu cerintele pietei si preocuparile clientilor, de la instalatori, distribuitori, ingineri de productie si pana la utilizatori de produse, iar Kermi© este un pionier în materie de economie si ecologie.
Cele mai cumparate calorifere. Eficiente si moderne, decorative si de durata, se incadreaza perfect spatiului caruia ii sunt destinate. Randament garantat pe termen lung. Vezi avantajele!