Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CALORIFERE SI RADIATOARE Calorifere din otel KINGRAD Radiator otel KINGRAD 22K 600x400
Poza  Radiator otel KINGRAD 22K 600x400

Radiator otel KINGRAD 22K 600x400

Cod produs:   rad 22k4
Producator:   KORADO CEHIA
KORADO CEHIA
KORADO CEHIA Korado este un nume de marca printre producatorii europeni de radiatoare, singurul producator de radiatoare din tabla de otel din Cehia. Daca in anul 2003 Korado a produs 1.800.000 de radiatoare, in anul 2004 productia este ocupata pentru cel putin 2.000.000 de bucati fiind nevoie de implementarea altor noi linii de fabricatie in 2005 pentru care Korado este pregatita. Producatorul din Cehia are implementata cea mai noua tehnologie germana in cea mai noua si moderna fabrica din Europa prin protejarea suprafetei tablei de otel cu cataforeza de generatia a 4-a! La Korado inceputurile productiei de radiatoare tip panou dateaza de la mijlocul anilor 60, avand traditie la Ceska Trebova. In anul 1997 s-a dat in folosinta o fabrica noua de radiatoare marindu-se capacitatea de productie, diversificandu-se productia, imbunatatindu-se tehnologia de fabricatie si organizarea. In acelasi an firma Korado a obtinut Certificatul de calitate ISO 9001.
Pret:   14600lei cu TVA
Livrare in toata tara

Produsul care poarta aceasta sigla poate fi livrat in toata tara prin firma de curierat rapid.
Contact: Tel. 0727 392 395 / 0722 145 816   Email: comenzi@brico-instal.ro
Descriere Radiator otel KINGRAD 22K 600x400

Radiatoarele din otel KINGRAD, sunt fabricate in Cehia de catre firma KORADO,in una din cele mai moderne fabrici de radiatoare din UE.Au o garantie de 12 ani,pretul este deosebit de avantajos raportat la radiatoarele produse in UE,iar presiunea maxima de functionare testata si garantata de laboratoare independente este de 1 MPa(10 bari).

Radiatoarele din otel KINGRAD ,sunt fabricate din tabla de otel microaliata de cea mai buna calitate,protejata impotriva coroziunii.

Avantaje:

Termen de garantie extins la 12 ani

Incalzirea rapida a radiatorului are drept consecinta incalzirea rapida a spatiului

Flexibilitate in montaj

Protejate pe durata transportului si a montarii pana la finalizarea constructiei

Beneficii:

Cel putin 12 ani poti uita de ele

Economie de bani:cel mai mic raport pret/calitate

Universal

Aspect impecabil si dupa terminarea lucrarilor

 
Alte produse din categorie
Articole recomandate
Vremurile bransamentului la bloc au apus. Si cele ale caldurii nesfarsite in apartament. Gigacaloria arde mai nou in buzunar si nu in calorifere . Caloriferele electrice nu mai dau randament, orice alta sursa de incalzire suplimentara iti da un sentiment de nesiguranta. Este clar timpul sa ne orientam catre o solutie pe cate de puternica pe atat de radicala: instalarea unei centrale termice ieftine si de calitate in acelasi timp.
Cu siguranta va veti lovi la un moment dat de decizia de a schimba vechile calorifere din casa. Atunci cand schimbam instalatia termica de obicei sunt schimbate si radiatoarele cu unele mai noi si mai performante. Ce model de calorifere noi vom alege? Pentru a face acest lucru trebuie sa ne documentam in prealabil si sa avem cat mai multe idei si solutii
Producator cu traditie si experienta în productia de radiatoare din tabla de otel, Brandul Korado a fost infiintat in anul 1990 in Cehia si a devenit in ultimii 10 ani, unul dintre jucatorii de renume pe piata mondiala a productiei de calorifere si radiatoare din otel.Korado detine certificari atat la nivel national cat si european, datorita calitatii produselor pe care le produce. 
   Costul instalatiilor, durata lor de viata, pretul combustibilului, dar si usurinta in operare a centralei sunt elemente care trebuie luate in calcul.    Cand decideti sa va achizitionati un tip de centrala termica pentru casa, cantariti cu foarte multa atentie toate detaliile, data fiind investitia ridicata. Sfatul nostru este sa fiti foarte atenti si la problemele in operare cu care s-au confruntat alti posesori de centrale similare celei pe care o doriti, si aici o cautare pe forumuri dedicate tematicii va poate raspunde la multe intrebari.
O casa se poate incalzi pe timpul iernii prin diverse surse, iar alegerea celui mai economic sistem de incalzire este preocuparea numarul 1 a majoritatii proprietarilor.
Inovarea este un proces constant corelat cu cerintele pietei si preocuparile clientilor, de la instalatori, distribuitori, ingineri de productie si pana la utilizatori de produse, iar Kermi© este un pionier în materie de economie si ecologie.
Cele mai cumparate calorifere. Eficiente si moderne, decorative si de durata, se incadreaza perfect spatiului caruia ii sunt destinate. Randament garantat pe termen lung. Vezi avantajele!