Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home POMPE SUBMERSIBILE Pompa submersibila IBO 3.5 SCM 2/18
Poza Pompa submersibila IBO 3.5 SCM 2/18. Poza 1643

Pompa submersibila IBO 3.5 SCM 2/18

Cod produs:   IBO 3.5 SCM 2/18
Producator:   IBO PUMPS
Pret vechi:   97000 lei cu TVA / Buc
Pret:   87000lei cu TVA
Discount:   10%
Livrare in toata tara

Produsul care poarta aceasta sigla poate fi livrat in toata tara prin firma de curierat rapid.
Garantie doi ani

Produsul care poarta aceasta sigla are o garantie de doi ani oferita de producator in conformitate cu legislatiea in vigoare.
Livrare gratuita BUCURESTI la comenzi de peste 2000 RON

Livrare gratuita BUCURESTI peste 2000 RON
Contact: Tel. 0727 392 395 si 0722 145 816   Email: comenzi@brico-instal.ro
Descriere Pompa submersibila IBO 3.5 SCM 2/18

Pompa submersibila IBO 3.5 SCM 2/18

 Pompa submersibila IBO 3.5 SCM 2/18
 Pompaele submersibile IBO 3.5 SCM 2/18,sunt pompe centrifuge de adâncime, în mai multe trepte. Soluția cea mai bună și cea mai rentabilă pentru casele de o singură familie și fermele agricole. Instalare extrem de ușoară. Echipat cu condensator încorporat în motor și cablu de alimentare de 20 m. Max. diametrul pompei 90 mm. Performanțele relativ înalte (la dimensiuni reduse) fac pompele de 3,5 "SCM potrivite în fermele agricole mai mari.
Pompele sunt concepute pentru case de o singură familie și ferme agricole mici. Putere de alimentare 230V ~ / 50

Caracteristici tehnice
-Hmax = 95 m
-Qmax = 4.2 mc/h
-Diametrul nominal = 90 mm
-Putere = 1.5 kw
-Diametrul filetului pompei = 50 mm

Tara de provenienta - POLONIA
 
Alte produse din categorie
-7%
9400.00 lei 
8700.00 lei
Articole recomandate
Pompele submersibile sunt acele pompe care alimenteaza cu apa potabila gospodariile dar pot servi si la furnizarea apei instalatiilor de irigare.   Pompe submersibile se folosesc in special in zonele rurale unde nu exista apa curenta, dar si in zonele rezidentiale din jurul marilor orase. Pompa submersibila poate fi in multe cazuri o alternativa a hidroforului.   De obicei pompa submersibila se compune dint-o carcasa realizata dintr-un material necoroziv, un presostat, un rotor, o pereche de carbuni si un motor electric de 220 V. Motorul pompei submersibile este inchis ermetic in interiorul acesteia nepermitand comunicarea cu mediul in care aceasta activeaza.   Datorita functionarii in submersie a pompei evitarea coroziunii carcasei poate fi cel mai important aspect al sau. Acest lucru se face posibil datorita materialelor rezistente la actiunea apei din care sunt fabricate de regula aceste pompe.    Utilitatea pompelor casnice in gospodarii este un fapt deja demonstrat.   Avem la dispozitie doua tipuri de pompe submersibile: pompe submersibile pentru ape murdare cat si pompe submersibile pentru furnizarea apei casnice.    Daca ne referim strict la cele pentru aplicatii casnice pornirea usoara sau protectia impotriva suprasarcinii constitue beneficii importante aduse consumatorului de acestea.   De asemenea tot in sfera avantajelor pot fi incluse capacitatea de mentinere a presiunii la un nivel ridicat, optim a impinge apa in gospodarie/spre consumator. Un aspect deloc neglijabil este acela ca motorul actionat electric al pompei submersibile poate fi conectat la un generator, acolo unde nu exista inca o retea electrica.